PILIHAN PAKEJ

MYR3,600

5 HARI 4 MALAM

(Termasuk Hotel)Pakej 5 hari 4 menjelajah Tokyo dan berhibur di Tokyo Disneyland. Paling best, kami bawa anda menaiki bullet train untuk bermain salji dan sled di Gala Yuzawa. Pakej yang sesuai untuk mereka yang berkeluarga dan inginkan pengalaman bermain salji.
MYR4,050

5 HARI 4 MALAM

(Termasuk Hotel)Pakej private tour 5H4M melawat tempat-tempat menarik di sekitar bandar Tokyo. Kami turut membawa anda masuk dan berhibur di Tokyo Disneyland. Paling best, kami bawa anda menaiki bullet train untuk bermain salji dan snowboard/ski di Gala Yuzawa. Pastinya percutian yang akan kekal dalam ingatan!
MYR2,000

5 HARI 4 MALAM

Pakej 5 hari 4 malam menjelajah 3 bandar iaitu Osaka, Kobe dan Kyoto. Kami turut membawa anda merasai sendiri pengalaman masuk ke Universal Studio Japan!
MYR2,200

6 HARI 5 MALAM

Percutian menarik selama 6 hari 5 malam melawat 4 bandar iaitu Osaka, Kobe, Kyoto dan Nara. Untuk yang sukakan keriangan taman tema, kami bawa anda merasai pengalaman di Universal Studio Japan!
MYR2,300

7 HARI 6 MALAM

Kami guide anda selama 7 hari 6 malam menjelajah tempat-tempat menarik sekitar Tokyo dan Yokohama. Paling menarik, kami bawa anda ke Tokyo Disneyland dan juga menaiki cruise untuk melihat sendiri keindahan Gunung Fuji
MYR2,100

6 HARI 5 MALAM

Pakej 6 hari 5 malam menjelajah tempat-tempat menarik di Tokyo. Kami bawa anda melawat patung Gundam terbaru di Odaiba dan juga yang paling penting, masuk ke Tokyo Disneyland dan juga melihat Gunung Fuji dengan menaiki cruise.
MYR2,000

5 HARI 4 MALAM

Pakej paling hangat dan berbaloi-baloi selama 5 hari 4 malam. Menjelajah tempat-tempat menarik di bandar Tokyo dan juga menaiki cruise melihat Gunung Fuji di samping menikmati keseronokan taman tema Tokyo Disneyland.
MYR1,700

5 HARI 4 MALAM

Pakej santai selama 5 hari 4 malam melawat sekitar bandar Tokyo dan juga menikmati keindahan Gunung Fuji dengan menaiki cruise.
MYR1,700

5 HARI 4 MALAM

Pakej 5 hari 4 malam menjelajah tempat-tempat menarik di dalam bandar Tokyo seperti Asakusa, Shibuya dan Harajuku. Kami turut membawa anda merasai pengalaman menarik di Tokyo Disneyland.
MYR1,500

4 HARI 3 MALAM

Pakej singkat 4 hari 3 malam melawat sekitar bandar Tokyo dan menaiki cruise untuk melihat sendiri keindahan dan keunikan Gunung Fuji di Jepun.
MYR1,500

4 HARI 3 MALAM

Pakej singkat 4 hari 3 malam melawat tempat-tempat menarik di sekitar bandar Tokyo. Kami juga membawa anda menikmati keseronokan taman tema Tokyo Disneyland.